PAPIERSOORTEN

Vorige slide
Volgende slide

CONQUEOR VERGE NATURELLE

Het Conqueror vergé is een ongecoate papiersoort met viltmarkering. De viltmarkering is een fijne, grillige lijnenstructuur aan beide zijden van het papier. Het Conqueror vergé heeft een klassieke uitstraling.

Het Conqueror vergé hagelwit is niet geschikt voor foliedruk en preegdruk

Vorige slide
Volgende slide

TINTORETTO GESSO

Een papiersoort met een klassieke uitstraling. Een ongestreken karton met een klein structuurtje in het papier. Het is geschikt voor foliedruk, maar door de structuur van het papier komt het alleen mooi tot zijn recht met wat grotere teksten of objecten.  

Vorige slide
Volgende slide

KING HVO

Het is een luxe en klassiek geschept papier met een ruw oppervlak. Een papiersoort die erg veel gebruikt wordt. Het is ook zeer geschikt voor foliedruk.

Vorige slide
Volgende slide

TWEEZIJDIG GESTREKEN SULFAATKARTON

Sulfaatkarton bestaat uit meerdere lagen gekoetst houtvrij materiaal. Het heeft een glad oppervlak. Sulfaatkarton heeft als speciale eigenschap dat het niet snel breekt en erg stijf is. Bij dit papiersoort kan er gekozen worden voor een mat- of softtouch laminaat. Het geeft de kaart en extra luxe uitstraling en het zorgt voor versteviging van het drukwerk. Het kreukt niet en scheurt ook minder snel. Ook zeer geschikt voor foliedruk.

Vorige slide
Volgende slide

HAGELWIT NATUURKARTON 

Een hagelwit en matte papiersoort die heel mooi tot zijn recht komt bij kleurrijke kaarten. Het is zeer geschikt voor foliedruk. 

Vorige slide
Volgende slide

SIRIO PEARL POLAR DOWN 

Een papiersoort met een mooie glinstering. De Polar down heeft een parelmoer effect. Het papier heeft een glad oppervlak. Zeer geschikt voor foliedruk.

KEUZESTRESS!

Het kan best lastig zijn om een keuze te maken in de verschillende papiersoorten! Daarom bied ik een samplepakket aan met de papiersoorten die mogelijk zijn. Die is per mail aan te vragen. Ik stuur het per post naar jullie op zodat er een goede keuze gemaakt kan worden. De kosten hiervoor is €6,00. Natuurlijk kan ik ook altijd jullie adviseren over de papiersoorten!