WERKWIJZE MAATWERK GEBOORTEKAARTJES

1. CONTACTFORMULIER 

Het begint met het invullen van het contactformulier. Die is te vinden op mijn website. Willen jullie een al bestaand kaartje laten drukken of een nieuw ontwerp laten maken? Ik hoor graag wat jullie wensen zijn! Op basis van jullie wensen maak ik een vrijblijvende offerte. 

2. HET ONTWERPPROCES

Als jullie akkoord gaan met de offerte, kan ik aan de slag. Ik ontvang dan ook graag de tekst die jullie in de kaart willen hebben. Ik maak meerdere opzetjes. Die stuur ik digitaal naar jullie door. Het ontwerp dat jullie het meeste aanspreekt gaan we helemaal afmaken.  Jullie ontvangen als het ontwerp af is een digitale proef van de kaart.

3. PROEFDRUK

Als jullie helemaal tevreden zijn over de digitale versie van het kaartje laat ik een proefdruk maken. De eerste proefdruk is gratis. Als jullie meerdere proefdrukken willen ontvangen is dat mogelijk, maar die worden wel in rekening gebracht. De kosten daarvan hangen af van het soort kaart (papiersoort, formaat, foliedruk etc.).
De proefdruk wordt per post naar jullie toe gestuurd. Als je het kaartje in je handen hebt zie je pas echt goed hoe het kaartje geworden is. 

Wil je na ontvangst van de proefdruk nog wat dingen aanpassen? Dat is mogelijk! We gaan voor een kaartje die helemaal aan jullie wensen voldoet! 

4. HET IS GEBOREN!

De baby is geboren! Graag ontvang ik de laatste gegevens. Jullie krijgen dan nog voor de laatste keer een digitale proef.  Zodra jullie daarmee akkoord gaan stuur ik het drukwerk naar de drukker. 

5. VERZENDING

De levertijd is gemiddeld 2-3 werkdagen. Voor kaarten met foliedruk en vlaggetjeskaarten is er een langere levertijd. Dat komt doordat het een langere productietijd heeft. De levertijd van die kaarten is gemiddeld 4-5 werkdagen.

Zodra ik een akkoord ontvang van de allerlaatste digitale proef van de kaarten verzend ik het ontwerp naar de drukker. Alles wat ik voor 12:00 kan versturen naar de drukker wordt meegerekend als een werkdag. Als ik na 12:00 een akkoord krijg is de volgende dag de eerste werkdag.

Ik verstuur de kaarten altijd met PostNL. Jullie krijgen dan ook een track en trace zodat jullie je pakket kunnen volgen. De kaarten mogen ook bij mij thuis worden opgehaald in Gorinchem.